Beste lopers,

Deze pagina is alleen voor leden van de loopgroep Klazienaveen bedoeld!

1. Via de onderstaande link kun je de 2500 meter tijden bekijken en sorteren op alle kolommen, dus op voornaam of achternaam, op PR of op datum. Dit doe je door een tijdelijk filter aan te maken bovenaan in de regel met symbolen. Alleen op de pc, laptop of tablet te bekijken, het bestand is te groot om op de smartphone te bekijken. Het document is in Google sheets gemaakt, de gegevens kunnen als het goed is niet door de leden gewijzigd worden, alleen inzien en filteren.

Google spread sheets: Klik hier 2.500 tijden

2. Ook een invulschema toegevoegd via google sheets om je eigen 100, 200, 300, 400, 600 en 800 meter pr’s in te vullen. Dit kun je zelf invullen. Zie de invulinstructie in het tweede werkblad. Je kunt weer op alle kolommen sorteren, zodat je bijvoorbeeld ook kunt zien wie op welke afstand het beste pr heeft.

Hierbij de link naar de 100, 200 etc. lijst: Klik hier 100, 200 etc tijden

3. Bij deze ook een link om van de verschillende loopafstanden uit te rekenen welke tussentijden je moet lopen om een bepaalde eindtijd te behalen. In de groene cellen kun je jouw gewenste eindtijd invullen, je krijgt dan automatisch de tussentijden. Dit voor de meest gangbare loopafstanden in de lijst gezet. Tevens kun je nog globaal je maximum hartslag, VO2 max etc. bepalen.

Om te bekijken: Klik hier voor diverse berekeningen

Mocht je aanvullingen of opmerkingen hebben over de verschillende lijsten, laat het weten: k.weender@gmail.com