Beste leden van Loopgroep Klazienaveen,

Hierbij dagen de trainers van Loopgroep Klazienaveen jullie als lopers uit om een 2.500 meter voor jezelf te lopen. Anders hadden we ook elke maand een 2.500 meter, maar door de Corona perikelen lukt dat helaas niet. Vandaar nu éénmalig deze uitdaging.
Klik HIER voor een kaart van het parcours voor de 2.500 meter zoals dit door de trainers is aangewezen. En HIER  voor de prestaties tot nu toe.
Loop wel eerst even een stukje in, je kunt van huis komen lopen of de auto of fiets bij de finish plaatsen. We willen geen blessures :-).

Je start op de driesprong Vastenow – De Streek en loopt dan over het fietspad Vastenow en gaat voor het Kwak-kanaal rechtsaf over het Koning Willem Alexander fietspad langs het kanaal en vervolgens het 1e fietspad, J.A. Harmsenpad, rechtsaf naar ingang bos (parkeerplaats). Hier is de finish.

Je geeft je tijd door via e-mail aan: info@loopgroep-klazienaveen.nl door een printscreen van Strava of een foto van jouw horloge te sturen of op een andere manier als het maar een bewijs is van jouw tijd en afstand. Start echt op het begin fietspad en druk je horloge uit naast het hek op de parkeerplaats. Vermeld je voor- en achternaam in de e-mail en welke afstand en tijd je gelopen hebt. De tijden worden herleid naar exact 2.500 meter zodat voor iedereen de afstand hetzelfde is.

Je mag de gehele maand mei de 2.500 meter lopen en ook meerdere keren als je dat wilt. Je kunt je eigen tijd verbeteren. De beste tijd van jou geldt voor het klassement.
De tijden die binnenkomen worden tot 25 mei binnen een dag op de site geplaatst zodat je weet welke tijden er gelopen worden. Daarna houden we het even stil om jullie extra uit te dagen tot het eind op 31 mei.
E-mails die na zondag 31 mei 23:59 binnenkomen tellen niet meer mee!!

Voor de snelste loper is er een prijs in de vorm van een cadeaubon bij SportBOXX van 25 euro. Bovendien verloten we  nog 2 cadeaubonnen van SportBOXX (15 euro) onder alle deelnemers. De namen van de prijswinnaars worden uiterlijk woensdag 3 juni bekend gemaakt op de site.

Zoals altijd in deze Coronatijd, loop alleen en houd minimaal 1,5 meter afstand tot anderen!! En wees voorzichtig met mede-fietspad gebruikers!!

Kom op, doe mee en laat je uitdagen.
Veel plezier namens trainers en bestuur Loopgroep Klazienaveen.

Klik HIER voor het overzicht van de gelopen tijden! Wordt dagelijks aangevuld (als er gelopen is :-))

Tip: mocht je toevallig tegelijk met een andere of meerdere lopers willen starten, laat dan de snelste eerst starten en de ander(en) wacht(en) dan even een paar minuten met starten.