Update dd 3 januari 2021
De hardloopbaan is de komende weken elke maandag- en donderdagavond verlicht van 19 tot 20 uur.

Update dd 18 december
Er is niet heel veel gebruik gemaakt van de hardloopbaan de afgelopen week.
Daarom is besloten om de verlichting op de baan alleen op maandag- en donderdagavond van 19 tot 20 uur aan te doen.

IN VERBAND MET DE FEESTDAGEN IS DE BAAN VERLICHT OP DE VOLGENDE DAGEN van 19 tot 20 uur:
– maandag 21 december
– maandag 28 december
– maandag 4 januari
– donderdag 7 januari
en vervolgens elke maandag- en donderdagavond, tot nader bericht!

Voorgaande berichten en uitleg

Bericht aangepast 15-12 ivm lockdown. Op 14 december heeft niemand van de mogelijkheid gebruik gemaakt, we zien het deze week aan.

Het bestuur van Loopgroep Klazienaveen heeft woensdag 9 december in overleg met de trainers besloten om de hardloopbaan een aantal uren open te stellen voor leden.
Dit zal zijn op de normale trainingsavonden: maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. De baanverlichting is dan aan.

Absolute voorwaarde is dat leden die daar gebruik van maken zich houden aan de Coronaregels: groepjes niet groter dan 2 personen en 1,5 meter afstand van elkaar houden (ook binnen die groepjes)!!!
Tijdens de genoemde uren is één van de trainers aanwezig die toeziet op de naleving van de Coronaregels. Als deze regels overtreden worden dan eindigt dit experiment direct. Dus verpest het niet voor jezelf en anderen, houd je er aan!!!

De aanwezige trainer geeft géén training, een ieder kan voor zichzelf het trainingsschema van deze site volgen of een eigen training doen.
Na volgende week gaan we evalueren of dit ook de weken erna door moet gaan. Er moet wel voldoende animo zijn en het moet ook niet te druk worden.

Is jouw adres gewijzigd sinds je lid bent en heb je dat nog niet doorgegeven, geef dit dan snel door via: kor@loopgroep-klazienaveen.nl