Blessureleed dwingt Martin Bruinsma om te stoppen als trainer.

Het afgelopen jaar is Martin meerdere malen geplaagd door een blessure. En iedere keer wanneer Martin weer begon met lopen, kwam de blessure terug. Uiteindelijk hakte hij de knoop door en besloot te stoppen als trainer.
Dat konden we natuurlijk niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan. In de afgelopen jaren heeft hij meerdere groepen getraind maar zijn favoriete groep was toch wel de woensdagmorgen-groep. En daarom kwam Martin afgelopen woensdagmorgen naar de baan om afscheid te nemen van “zijn” groep. Ook bestuur en trainers waren daarbij aanwezig om Martin te bedanken voor al zijn inspanningen.

Namens het bestuur bood Jan Sorgdrager Martin een diner-bon van de Witte Olifant en een bos bloemen aan. Wilma ter Haar bedankte Martin voor alle trainingen die hij heeft gegeven en bood hem een mand met diverse soorten bier en versnaperingen aan. Ook de woensdag-morgengroep liet zich niet onbetuigd. Margret Pruim overhandigde hem een grote mand met lekkernijen en praktische cadeaus.

In zijn dankwoord vertelde Martin dat hij zich nu meer gaat richten op fietsen en wandelen. En wie weet, als de blessures helemaal over zijn ….. er is dus nog hoop!

Martin, hartelijk bedankt voor je inzet en nog vele goede jaren!