Klazienaveen, 15 april 2020,

Beste mensen,

De dagen worden langer en warmer. Onder normale omstandigheden zouden we nu van de baan af gaan om te trainen. Had iedereen zin om de conditie op te bouwen en zou iedereen zich voorbereiden voor de een of andere wedstrijd. En zou je op de bekende hardlooproutes overal lopers tegen komen.
Maar dat is niet zo. Het is niet normaal. Het corona-virus houdt ons in zijn greep en is nog lang het land niet uit. En geloof me; het is geen onschuldig virus en alle preventieve maatregelen zijn echt nodig.
En dus kunnen we niet met elkaar trainen en kunnen we niet tijdens een duurloopje elkaar even bijpraten en elkaar stimuleren. Precies die dingen die lopen bij een loopgroep zo leuk maken. Gelukkig kun je nog wel alleen lopen en vind je iedere week een uitdagende training op de website van de loopgroep.

We weten nog niet wanneer deze rare toestanden voorbij zijn en we weer als loopgroep kunnen gaan trainen. Maar er komen zeker betere tijden! Dan zullen wij als loopgroep weer gaan vlammen! Daar zullen we als bestuur ook voorzichtig plannen voor gaan maken.
Dat kan alleen maar met jullie steun en we zijn erg blij dat jullie de loopgroep trouw blijven.
Voorlopig schrijven we nog automatisch iedere maand de contributie af van jullie rekening. Hoe we dat in de komende tijd gaan doen, hangt een beetje af van de ontwikkelingen. We zullen jullie daarvan op de hoogte houden.

Maar houd moed, er komen zeker betere tijden! Probeer om een beetje te blijven lopen maar wees alsjeblieft voorzichtig en neem de adviezen van het RIVM serieus.

Hartelijke groeten en hopelijk tot gauw!

Namens het bestuur Loopgroep Klazienaveen

Jan Sorgdrager

 

PS: Deze brief staat op de site omdat gemiddeld maar ca. 65% van de leden zijn/haar email opent.