Maart 2020
Op 28 maart is in overleg met Rapid Wheels besloten dat de loopbaan en crossbaan vanaf heden gesloten zijn. Het is verboden de baan te betreden. Een en ander natuurlijk in verband met de beheersing van het Corona virus. Er bleken regelmatig fietsers van de baan gebruik te maken.

Het bestuur van Loopgroep Klazienaveen volgt inzake de Corona crisis de richtlijnen van de Atletiekunie en deze volgt de aanwijzingen van de overheid en RIVM.
Alle activiteiten van Loopgroep Klazienaveen liggen nu in ieder geval tot 1 juni 2020 stil.
Zodra er nieuwe informatie komt zullen we daar naar handelen en jullie bericht geven.

Februari 2020
Naar aanleiding van de Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur samen met de leden besloten het komende jaar met de volgende zaken aan de slag te gaan:
* De clinics worden dit jaar anders ingevuld. Start Running Now clinics blijft ongewijzigd en de clinics voor 10 kilometer en halve marathon worden alleen voor leden eens per maand georganiseerd.
* Er wordt een vast halve marathon parcours in en rond Klazienaveen uitgezet.
* De wandelgroep gaat deel uitmaken van Loopgroep Klazienaveen.
* Meer sponsoren werven door middel van een sponsorplan.
* Meer aandacht voor trainingslopen in de regio ter voorbereiding op hardloopevenementen.
* Loopgroep Klazienaveen doet dit jaar ook weer mee aan de Bevrijdingsvuurestafette van 4 op 5 mei.

Januari 2020
Algemene Ledenvergadering vindt plaats op maandagavond 3 februari om 19:30 uur in MFC Noorderbreedte aan de Meteoor 3 in Klazienaveen (zaal open om 19:00 uur).

November 2019
Wilma de Vries heeft besloten om terug te treden als bestuurslid en Henk Keuter stopt per 3 februari 2020. Op de Algemene Ledenvergadering zal het bestuur voorstellen om Kor Weender en Janine de Jonge te benoemen als nieuwe bestuursleden. Kor neemt de coördinatie van het baanonderhoud op zich en gaat ook de website onderhouden en Janine neemt de taken van Wilma over.
Het bestuur kijkt nog of er nog één of twee leden aan het bestuur toegevoegd moeten worden, zodat de verschillende taken beter gedeeld worden.”