15 september 2019 - Heuvelclinics

Voor leden start zondag 15 september voor de 3e keer de heuvelclinic. De heuvelclinics zijn een goede voorbereiding op de wedstrijden de Diepe Hel Holterbergloop of de Zevenheuvelenloop. De clinics zullen op zondagmorgen op verschillende locaties plaatsvinden onder leiding van Wilma ter Haar.

29 september 2019 - Bargerveentrailrun

Voor het eerst organiseert de loopgroep een trailrun in het prachtige en unieke natuurgebied Bargerveen. Er zijn 3 mooie routes uitgezet van 8,5km, 15 km en 22km.

Inschrijven kan via “de site van de Bargerveentrailrun“.

Rene Vos zal voorafgaand aan de trail nog een korte trailclinic gaan geven voor leden. Zodra de datum bekend is zal deze worden gepubliceerd.

10 november 2019 - Oosterbosrun

De Oosterbosrun is inmiddels al jaren een begrip in de regio en de start en finish zal dit jaar voor de 3e keer bij het Theehuis “De Groene Trambrug” aan het Scholtenskanaal zijn. Via het fietspad gaat de route richting de koppelsluis waar een mooi, deels onverhard en deels verhard parcours is uitgezet. Je kunt 5 of 10 kilometer lopen. Nadere info volgt.

15 november 2019 - Vrijwilligersavond (let op is gewijzigde datum!)

Deze zal worden gehouden voor alle leden die in 2018 en 2019 hebben meegeholpen met het organiseren van activiteiten/wedstrijden.