25 mei 2019-Drenthe Loopfestijn Klazienaveen

Zaterdag 25 mei vindt de 36e editie van het Drenthe Loopfestijn plaats.  De afstanden zijn Halve Marathon, 4 Mijl en 10 kilometer. Voor meer informatie en inschrijven zie: www.drentheloopfestijn.nl

1 juni 2019- Familiedag

Zaterdag 1 juni houden wij onze jaarlijkse familiedag. Het feest begint om 16.00 uur, voor een hapje en drankje wordt gezorgd.  Noteer deze datum alvast in je agenda!!

31 augustus 2019 LoopFietsProefActiviteit

Gezien de vele positieve reacties op de LoopFietsProefActiviteit van het afgelopen jaar gaan wij ook dit jaar weer een LoopFietsProefActiviteit organiseren. Wij hebben alweer een nieuwe mooie route uitgestippeld! Meer informatie ontvang je t.z.t. via een nieuwsbrief. Houd 31 augustus alvast vrij in je agenda!

 

1 september 2019 - Heuvelclinics

Voor leden start zondag 1 september voor de 3e keer de heuvelclinic. De heuvelclinics zijn een goede voorbereiding op de wedstrijden de Diepe Hel Holterbergloop of de Zevenheuvelenloop. De clinics zullen op zondagmorgen op verschillende locaties plaatsvinden onder leiding van Wilma ter Haar.

29 september 2019 - Bargerveentrailrun
Voor het eerst organiseert de loopgroep een trailrun in het prachtige en unieke natuurgebied Bargerveen. Er zijn 3 mooie routes uitgezet van 8,5km, 15 km en 22km.

 

 

 

 

 

 

Inschrijven kan via “de site van de Bargerveentrailrun“.

Rene Vos zal voorafgaand aan de trail nog een korte trailclinic gaan geven voor leden. Zodra de datum bekend is zal deze worden gepubliceerd.

18 oktober 2019 - Vrijwilligersavond

Deze zal worden gehouden voor alle leden die in 2018 hebben meegeholpen met het organiseren van activiteiten/wedstrijden.

10 november 2019 - Oosterbosrun

De Oosterbosrun is inmiddels al jaren een begrip in de regio en de start en finish zal dit jaar voor de 3e keer bij het Theehuis “De Groene Trambrug” aan het Scholtenskanaal zijn. Via het fietspad gaat de route richting de koppelsluis waar een mooi, deels onverhard en deels verhard parcours is uitgezet. Je kunt 5 of 10 kilometer lopen. Nadere info volgt.