02 september 2018 - Heuvelclinics

Voor leden start zondag 2 september voor de 2e keer de heuvelclinic. De heuvelclinics zijn een goede voorbereiding op de wedstrijden de Diepe Hel Holterbergloop of de Zevenheuvelenloop. De clinics zullen op zondagmorgen op verschillende locaties plaatsvinden onder leiding van Wilma ter Haar.

30 september 2018 - Bargerveentrailrun

Voor het eerst organiseert de loopgroep een trailrun in het prachtige en unieke natuurgebied Bargerveen. Er zijn 3 mooie routes uitgezet van 8,5km, 15 km en 22km.

Inschrijven kan via “de site van de Bargerveentrailrun“.

Rene Vos zal voorafgaand aan de trail nog een korte trailclinic gaan geven voor leden. Zodra de datum bekend is zal deze worden gepubliceerd.

20 oktober 2018 - Vrijwilligersavond

Deze zal worden gehouden voor alle leden die in 2017 hebben meegeholpen met het organiseren van activiteiten/wedstrijden.

11 november 2018 - Oosterbosrun

De Oosterbosrun is inmiddels al jaren een begrip in de regio en de start en finish zal dit jaar voor de 2e keer bij het Theehuis “De Groene Trambrug” aan het Scholtenskanaal zijn. Via het fietspad gaat de route richting de koppelsluis waar een mooi, deels onverhard en deels verhard parcours is uitgezet. Je kunt 5 of 10 kilometer lopen. Nadere info volgt.

22 december 2018 Lightrun

In de gezellige kersttijd zal ook dit jaar de Lightrun in het centrum van Klazienaveen worden gehouden. Op zaterdag 22 december kun je deelnemen aan de 4 of 6 mijl. Versier jezelf met verlichting en loop 2 of 3 rondes van 2 mijl (=3,2 km) door het mooie verlichte en gezellige centrum.

Meer informatie vind je op: “www.lightrunklazienaveen.nl

SportBOXX 4 mijl

De 4 mijl wordt gesponsord door de hoofdsponsor van de Loopgroep: SportBOXX. Deze afstand heet dan ook de “SportBOXX 4 mijl”.

CABOT 6 mijl

De 6 mijl wordt gesponsord door Cabot Corp. Cabot heeft zich voor drie jaar verbonden aan dit evenement. Cabot maakt al sinds het jaar 1919 (voorheen Purit en Norit) deel uit van Klazienaveen.  De route gaat dan ook langs Cabot.