Na het succes van het vorig jaar organiseren wij op zaterdag 31 augustus een loop-, fiets en proeftocht. In teams van 2 of meer, loop of fiets je tegelijk tijdig. Naar behoefte kan er worden gewisseld. Tijdens de mooie route zijn er lekkere proeverijen. Het maak niet uit hoe lang je over de afstand doet en wie fietst of loopt, plezier hebben staat voorop. Samen met je loopmaatje(s) lekker bewegen en buiten zijn. Er zijn verschillende stopplekken waar je even kunt rusten en kunt genieten van een lekkernij daarom is de loop-, fiets en proeftocht een evenement voor iedereen!
Wij verzamelen om 12.00 uur bij de loopbaan zodat er tegen 12.15 uur gestart kan worden. De activiteit zal ongeveer de hele middag duren. Er is een nieuwe mooie route uitgezet van ongeveer 30 km rondom Klazienaveen. Het wordt weer een sportieve, culinaire en vooral gezellige activiteit.

Aangezien er problemen zijn met het programma waarmee wij de nieuwsbrieven versturen kun je je alleen op de site via onderstaande link aanmelden voor de loop-, fiets en proeftocht. Geef dit ook zoveel mogelijk door aan je loopmaatjes omdat niet alle leden de site raadplegen.

Link voor opgave:

https://forms.gle/fSnFAea9QViGGvez8

 

Wij hopen op een grote opkomst!!