De Challenge is alweer voorbij. Een erg geslaagde zondagochtend met een heerlijk zonnetje en warm. Meer dan 40 deelnemers hebben weer geproefd van het heerlijk samen lopen door Klazienaveen. Eenieder kon de afstanden lopen die hij / zij graag wilde met een korte pauze ertussen met een versnapering en een drankje. Onderstaand een paar foto’s.

Door de trainers was nog een verloting georganiseerd met leuke prijsjes. Kortom een heel erg geslaagd evenement.

Challenge van Loopgroep Klazienaveen exclusief voor leden!
Als blijk van dank dat zoveel leden Loopgroep Klazienaveen blijven steunen in Coronatijd, hebben de trainers bedacht om aanstaande zondagmorgen 30 mei één of meerdere ronden van 2,5 of 5 km te lopen in Klazienaveen. Dit geld ook voor de wandelaars van Loopgroep Klazienaveen.

De start is op hardloopbaan La Luna aan De Leeuw 1 om 9:00 uur voor de eerste ronde, de tweede ronde start om 9:45, de 3e om 10:30 en de laatste om 11:15 uur. Je mag 1 ronde lopen maar ook alle vier of iets er tussenin.

Op de baan is verzorging aanwezig met sporthapjes en drankjes. In de pauze(s) tot de volgende start is er telkens de mogelijkheid om gezellig bij te kletsen met je loopmaatjes, trainers en bestuur.

We willen wel graag dat je je even opgeeft van tevoren zodat we weten hoeveel lopers er mee gaan doen.
Vermeld in de email jouw naam en welke ronde(s) je wilt lopen, 2,5 of 5 km.

Met elkaar zorgen we ervoor dat we de Corona regels in acht nemen, we houden 1,5 afstand van elkaar en heb je klachten, dan blijf je thuis.

De 5 km route is als volgt:            Klik hier voor 5 km route
De 2,5 km route:                             Klik hier voor 2,5 km route
Hieronder nog de kaartjes van de routes: