De hardloopbaan ligt er weer netjes bij. Nog één middag klussen en dan is de baan winterklaar. Alleen jammer dat we er geen gebruik van kunnen maken vanwege Corona, maar het is niet anders. Aanstaande dinsdag komen de vrijwilligers voor de laatste keer dit jaar naar de baan om de klus te klaren. Onlangs zijn het hekwerk rond de baan en de scheuren in de baan gerepareerd door externe bedrijven.

De vrijwilligers die het hele jaar klaar staan om de baan netjes te houden zijn dit jaar: Dolf, Henk, Jan, Kor en Thomas.
Het vrijwilligersteam wordt samengesteld uit leden die niet meer werkzaam zijn en dus ergens wel een paar uurtjes over hebben, ofschoon het wel zo is dat als je niet meer werkt je het nog drukker hebt dan toen je nog wel werkte.
Voor het gras maaien wordt een rooster gemaakt zodat het om de 2 weken gemaaid wordt, dat is een beetje het vaste patroon van maart t/m oktober. Daaromheen worden dan de overige werkzaamheden gepland zoals onkruid wieden, putjes legen, bomen snoeien etc.

Als er nog mensen zijn die in 2021 ook een handje willen helpen zijn die altijd welkom (mail dan even naar kor@loopgroep-klazienaveen.nl).

Onderstaand een paar foto’s van de laatste werkzaamheden dit jaar.